11.27.2015

Lezing bij Simulacrum 8 december Amsterdam


Ik spreek over toerisme vandaag op 8 december in Amsterdam bij Simulacrum - mooiere naam had niet gekund"Selfiesticks in de aanslag! Op dinsdag 8 december presenteert Simulacrum het eerste nummer van dit jaar: De Toerist. Het aankomende nummer zit weer boordevol prachtige artikelen (over disneyficatie en détournement en van schetsboeken tot Station Kapsalon), interviews, columns en een speciaal verrassingsportfolio, en dat gaan we vieren! En niet alleen dat, maar ook de beeldschone nieuwe vormgeving, tot stand gebracht door onze heldinnen Freja Kir en Celina Yavelow.

Nog meer nieuws: zoals je misschien al had gezien, gaat de Wetenschappelijke Proeverij vanaf nu als Spectrum door het leven! Het wordt een avond zoals je hem van ons gewend bent - Simulacrum, Castrum, kunst, muziek en presentaties - maar in een net iets ander jasje.

Je bent hartstikke welkom bij de allereerste editie van Spectrum op dinsdagavond 8 december. Om 19.30 openen de deuren van Castrum Peregrini en kun je gratis naar binnen!
Wij hebben er zin in, tot dan!

****
SPREKERS:
Ruud Welten
Frans Damman
Hoofdredacteur Julia Steenhuisen
Interview met Freja Kir & Celina Yavelow

****
MUZIEK:
David Gram en Matthijs de Ridder

Onze eigen Matisse Huiskens modereert de avond.
 https://goo.gl/8FDdds
HOUD HET EVENT IN DE GATEN VOOR MEER INFO!

Castrum Peregrini
Herengracht 401, 1017 BP Amsterdam"